29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sazak: Kendi pisliklerini Eskişehir’de yuvalandırmak istiyorlar!

Sazak: Kendi pisliklerini Eskişehir’de yuvalandırmak istiyorlar!
  • 14 Mayıs 2022 Cumartesi
  • 1161 kez okundu

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, son günlerde Eskişehir'de tartışmalara sebep olan festival ile ilgili açıklamada bulundu.
 
Sosyal medya hesaplarından yaptığı yazılı açıklamada “Kimse Eskişehir üzerinden siyasi promosyon yapmasın!” diyerek festivalin yasaklanması kararını eleştirenlere seslenen MHP’li Sazak, “bir önlem tedbir alındıysa gereklidir, Eskişehir içindir” diyerek Eskişehir Valiliği’nin aldığı karara destek oldu.

  Bu çerçevede, Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Kimse Eskişehir üzerinden siyasi promosyon yapmasın! Burası Yunus’un diyarı, 3 üniversitenin, 3 milyon öğrencinin emanet olduğu bir şehirdir! Her semtinde Anadolu’nun ve Balkanlar’ın farklı kültürüyle rengarenk ve özgürce yaşadığı Eskişehir’dir. Bir önlem tedbir alındıysa gereklidir, Eskişehir içindir. Sözde özgürlük bekçileri, sahiplerinin kafeslerinden çıkmalarına izin varsa gelip özgürlüğü, kültürel karışımın nasıl yaşandığını gözlemleyebilirler. Belki de çoktan gelip bu çeşitliliğin içerisinde kendi pisliklerini yuvarlandırma çabalarındalardır. Nafile çaba, o maya bu göle tutmayacaktır!”

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar