22 Ekim 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Türksat, “İhracat Şampiyonları” arasında

Türksat, “İhracat Şampiyonları” arasında
  • 20 Kasım 2023 Pazartesi
  • 1555 kez okundu

Türkiye’de ve civar coğrafyada sunduğu hizmetlerle global servis sağlayıcı olarak yoluna devam eden Türksat, “2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları” arasına adını yazdırdı.

Hizmet İhracatçıları Birliği’nin 2022 yılı değerlendirmesi kapsamında oluşturduğu “2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları” listesi, 14 Kasım 2023 Salı günü Hilton İstanbul Bakırköy Otel’de kamuoyu ile paylaşıldı. 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da katıldığı, ülke ihracatına en büyük katkıyı yapan firmalardan 54’ünün katıldığı törende Türksat, “Telekomünikasyon Hizmetleri” kategorisinde 3. olarak ödüle layık görüldü. 

Organizasyonda Türksat’ın ödülünü İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Ömer Faruk Çöllüoğlu, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve Yardımcısı Salih Zeki Çakır’ın ellerinden aldı.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar