29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Önder Baloğlu 5 bin kitaplık kütüphanede yaşamaya devam edecek

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” sözünü benimseyen Odunpazarı Belediyesi, ‘inşa edilen her kütüphane ile bir hayat yaratılır’ diyerek Odunpazarı Bölgesine 23 adet halk kütüphanesi açtı. Belediye aynı zamanda da açtığı bu kütüphanelerde duayen isimlerin adını yaşatıyor.

Odunpazarı Belediyesi son olarak İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak’ta yer alan Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye, Eskişehir’in usta gazetecisi Önder Baloğlu’nun adını verdi. İçinde 5 bin kitabın bulunduğu, aynı zamanda da ders çalışma salonu olarak kullanılan kütüphanenin açılışı 9 Aralık Cuma günü saat 18.00’de yapılacak.

Eskişehirli usta gazeteci Önder Baloğlu’nun adını, Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezinde yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Kurt, “Eskişehir’in duayen gazetecisi, Eskişehirli gazetecilerin ağabeyi Önder Baloğlu, adını taşıyan bu kütüphanede yaşamaya devam edecek. Ben, tüm basın emekçilerini ve Eskişehirlileri, Baloğlu’nun ailesinin de katılacağı açılış törenine davet ediyorum” dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar