27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Filipinli kadın Şifayı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde buldu

Filipinli kadın 11 yıldır her yolu denedi; Şifayı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde buldu

Eskişehir'de 11 yıldır farklı hastanelerde tedavi olmaya çalışan ama başarılı sonuç alamayan Filipinli Maria Rosa Kütük, yüzde 55 başarı oranıyla tüp bebek alanında ön plana çıkan Yunus Emre Devlet Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde (ÜYTE) gördüğü tedavinin ardından bebeğini kucağına aldı.

Tedavisi hakkında konuşan Filipinli 41 yaşındaki Maria Rosa Kütük, "Birçok hastaneye ve doktorlara başvurduk. Ama çok iyi bir sonuç alamadım. İnternette araştırma yaparken Yunus Emre Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nin yeni açıldığını gördüm. Uzm.Dr.Teoman Haluk Minsin'i gördüm. Çok memnunum ve müteşekkirim. Uzm.Dr. Teoman Haluk Minsin'den, hemşirelerden ve ekibinden çok memnumum.

Onun tedavisi ve yaklaşımıyla bu merkezde bebeğimizi kucağımıza aldık. Bebeğimiz şimdi 18 aylık oldu. Doktoruma çok güvendim" dedi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sağlık Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar