29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Şimşek, Cumhurbaşkanına Eskişehirspor’un Sıkıntılarını Anlattı

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Eskişehirspor'la ilgili görüştüğüne ilişkin sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. 

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında, "Futbol kardeşliktir" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Sergi nedeniyle futbol camiası da külliyedeydi. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme fırsatı bulan Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek Eskişehirspor ile ilgili Başkan Erdoğan'la görüştü. Görüşmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Şimşek, "Eskişehir bir futbol şehridir. Eskişehir’in Eskişehirspor’u meşhurdur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Eskişehirspor'umuzun sıkıntılarından bahsettik" ifadelerine yer verdi. 


'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar