27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

87 Yaşındaki Karısını ve Oğlunu Öldüren Adam Tutuklandı

İnönü de ikamet ettiği evde karısını vurarak öldüren adam daha sonra Bozüyükte bulunan oğlunun evine giderek onu da vurarak öldürdü. Diğer oğlunu da bu eve çağıran adam onuda vurarak yaraladı.

87 yaşındaki Mehmet Aslan, Aslan, bilinmeyen bir sebepten dolayı eşi Fadime Aslan'ı öldürdü. Ardından gittiği Bozüyük'te oturan oğlu Erol Aslan'ı da evinde öldüren yaşlı adam, diğer oğlunu da bu eve çağırdı. Apartmanın girişinde diğer oğlu Osman Aslan'ı yaralayan Mehmet Aslan, daha sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.

Bozüyük İlçe Emniyet Amirliğinde sorgusu yapılan 87 yaşındaki Mehmet Aslan Bozüyük Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Polis Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar