27 Temmuz 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

"Eskişehir ölçeğinde bir kentte böyle bir trafik can sıkıyor"

"Eskişehir ölçeğinde bir kentte böyle bir trafik can sıkıyor"
  • 9 Aralık 2023 Cumartesi
  • 2112 kez okundu

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, şehirdeki trafik yoğunluğuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve görsellerle isyan etti.

Eskişehir'de uzun süredir ihmal edilen ve yıllardır sık sık gündeme gelen güncel bir master trafik planı olmayan Eskişehir'de trafik artık her an can sıkmaya devam ediyor. Kesiksaş "Eskişehir ölçeğinde bir kentte böyle bir trafik ve üstelik yaz kış her akşam canımızı sıkıyor, canımızı yakıyor, yaşam konforumuzu düşürüyor." diyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Zaman zaman Eskişehir trafiğine görev geldiği günden bu yana dikkat çeken Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, sosyal medyadan yaptığı, Eskişehir'in trafik yoğunluğun gösteren harita görsellerine de yer verdiği paylaşımda, trafik sorununa tepki gösterdi. 

Celalettin Kesikbaş paylaşımında,  "Güzel Eskişehir’imizin bu trafik işini çözmesi lazım. Birçok güzel insan iyi niyetle şehri yönetmeye talip ya da yönetiyor. Anlıyorum. Ama Eskişehir ölçeğinde bir kentte böyle bir trafik ve üstelik yaz kış her akşam canımızı sıkıyor, canımızı yakıyor, yaşam konforumuzu düşürüyor. Tüm yetkililerden önemle ricamız trafik işini bir an önce çözmeleri. Projelerini biz Eskişehir Halkı ile paylaşmaları" ifadelerine yer verdi. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar