30 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir Valiliği Duyurdu

1. Değerli Eskişehirliler, ayni yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız (SYDV) tarafından tek merkezde toplanıp gönderilecektir.

2. Yerel yönetimler de dahil, tüm kamu ve özel kuruluşlar ile vatandaşlarımız yapacakları ayni yardımları tasnif ederek, paketleyerek gönderime hazır bir şekilde SYDV toplama merkezine teslim etmeleri uygun olacaktır.

3. Gönderilecek yardımların sınıflandırılmış olması ve paketlenmesi son derece önem taşımaktadır. TIR veya kamyonlarda kaç çeşit eşya olduğu ve bunların miktarları mutlaka listelenmelidir.

4. AFAD ve SYDV koordinasyonu dışında rastgele toplanmış ve tasnif edilmeden gönderilecek yardımlar deprem bölgesinde ayrıca bir sorun oluşturacağından koordinasyon hayati önem taşımaktadır.

5. Tasnif ve yardım toplama işlemleri; 71 Evler Mah, Cumhuriyet Bulvarı No:230 (Eski Köy Hizmetleri Binası,YİKOB Odunpazarı/ Eskişehir) adresinde yapılacaktır.

Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar