30 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İNÖNÜ’NÜN HAVA KALİTESİ ÖLÇÜLECEK

Eskişehir İnönü İlçesinde oluşan hava kirliliği sebebiyle İnönü Belediye Başkanlığının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda talep ettiği Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu ölçüm yapmaya başladı.

Eskişehir İnönü belediye Başkanı Kadir Bozkurt’un talepleri doğrultusunda arttan hava kirliliği şikâyetleri nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan talepler doğrultusunda Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu ilçede çalışmalarına başladı. İnönü İlçesi Cumhuriyet Meydanına kurulan Mobil Hava Kalitesi Ölçüm istasyonu üç hafta süre ile ilçenin hava kalitesini ölçerek çıkan sonuçlara göre ilçe sakinleri tarafından yapılan şikâyetler değerlendirilecek.

İlçe merkezinde üç hafta süre ile ölçüm yapacak olan Mobil Hava Kalitesi Ölçüm cihazının ilçede görevlendirilmesinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt Çevre ve Şehircilik Bakanı ve çalışanlarına teşekkür etti.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Güncel Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar