Gönderen: adsoyad | Offline 10.03.2014 00:10:06
Yorumdaki tespit de güzel. Tabi sadece akp için değil tüm partiler için geçerli olabilir, bu tür, her yaptığını doğru kabul eden, sorgulamayan, hatta yanlışlarına kulp bulmaya çalışan, saçma sapan mantıkla doğru göstermeye çalışan sempatizanları olacaktır.

ama icra yetkisi, hükümet akpdedir ve böyle taparcasına akpye körü körüne bağlanmış. Başkanları ne dese doğru kabul eden, başkanına iman etmiş bir kitle az bulunur. O yüzden doğru icraatları yanında çok yanlışları olan bu iktidar hala başta kalmayı başarabiliyor ama gidişatı, sonu pek iyi olmayacak, şiddetle muhalefeti bastırmak, susturmak kendi sonunu da acı bir şekilde hazırlamak demektir, zaman geçtikçe yolsuzuk dosyaları birikiyor, işlenen suçlar artıyor, tabi dokunulmazlıkla, savcıyı, polisi görevden almakla bunlar şu an için engellenebiliyor ama bunların hesabı tek tek sorulacak, tarihte de sorulmuş acı bir şekilde.
 
 
Gönderen: bitaraf | Offline 5.03.2014 14:35:03
Sevgili Hüseyin bey, yazılarınızda gerçekten çok güzel tespitler yapıyorsunuz, bu bir gerçek... Ancak maalesef AKP yanlıları ne olursa olsun gerçekleri göremeyecek kadar kör olmuş durumdalar. Tepemize taş değil bombalar düştüğünde uyanacak galiba bu millet Allah muhazafaza...
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!