Gönderen: point | Offline 10.10.2013 03:47:55
Mecliste bugün Ataç eylemcilere desteği kendi cebinden yaptığını söylemiş Bütçede bu konuda para yazılmayınca durumu soran Ata ya yanıtı bu şekilde vermiş Ancak belediye amblemli poşetleri belediye araçlarını ve personelini kendi imkanları ile nasıl getirdiği muallakta
 
 
Gönderen: ozgurtikiz | Offline 2.10.2013 23:26:29
bir haber ve köşe yazısının farklılığını bile bilmiyor olmanız cehaletinizdenmidir yoksa aynı iki yüzlülükten midir? Zira bir haber için belirli kriterler vardır.. Haberci şahit olarak bu kriterlere göre anlatıcıdır. Köşe yazısı ise daha özgün ve yorumlardan oluşur.. Bir köşe yazısında ise bu kriterler söz konusu değildir..

Mevcut tespit ve yorumlara katılmıyor olabilmeniz oldukça doğal olmasına karşın cehaletinizle ortaya koymaya çalıştığınız tespitler de cehaletinizin sonucu olsa gerek..

Polis kamusal gücün ve kamusal çıkarların koruyucu gücüdür. Ki bugün Eskişehir trafiğini içinden çıkılamayacak duruma sokanlar bile kendi eksikliklerini örtbas etmek için bu sorunun çözümünü bile polisten polisiye tedbirlerden beklemektedir.

Ancak sanırım haber ve köse yazısının misyonundan bi haber olduğunuz gibi bu durumlardan da bir habersiniz..

O bakımdan önce cehaletinizden arınmayı deneyin.. sonra militanlık pesinde koşun..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 2.10.2013 20:02:37
Haberi yazanın kirli düşünceleri apaçık ortada. Direniş videoları özellikle şu yukarıda fotoların videolarında tomaların ve gaz silahlarının çevreye zarar verdiği görülüyor, youtubeda yüklü hepsi.

hatta hiç kimse bulunmamasına rağmen toma boş yola su sıkarken göre göre trafik ışığını kırıyor, yolda ilerlerken apartmanlara su sıkarak vatandaşın penceresinde, balkonunda camlara, eşyalara zarar veriyor, bütün bu olaylar video olarak zaten nette var, kalkıp da saçma sapan kirli bölücü düşünceleriyle tepebaşında verilen zarardan çıkar sağlamaya çalışan sözde haberciye yazıklar olsun, savunduğu düşünce sayesinde bugün türkiye hükümet olarak teröre destek veren ülke konumunda.
 
 
Gönderen: point | Offline 2.10.2013 19:13:25
Halk dediler yasadışı örgütler çıktı
Müftü karısı dediler bar karısı çıktı
Çağdaş Türk kadını dediler Amerikalı çıktı
Doktor dediler hırsız çıktı
Duran adam deriler Sırp bozması çıktı
Ağaç dediler ardından darbe hevesi çıktı
Çevre dediler ardından cevreyi talan ettiler
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!