Gönderen: point | Offline 28.09.2013 12:49:48
Türkiye’nin ana muhalefet partisi PKK yi desteklerken Kendi ülkesini yakıp yıkan gezi zekalılarla darbeyi şaksaklarken aklınız nerdeydi
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 28.09.2013 07:47:29
Terör destekçisi akpnin planı bu defa tutmadı. Rusya’nın abd oyunlarını dile getirip suriyeyi de haksız yere işgal etmemesi için attığı adımlar karşısında abd geri adım atmak zorunda kaldı.

suriyeye karşı teröristleri destekleyen ve terör örgütlerini türkiyede barındıran, suriyede bir hükümet ve devlet varken bizzat türkiye başbakanı tarafından teröristin elini kaldırarak kameralar önünde artık suriye adına esadı değil bunu tanıyoruz diyen akp köşeye sıkıştı.

dünya türkiyenin sınırlarına yerleştirdiği sünni islamcı teröristleri çıkaramayacağını, türkiyenin başına bela olacağını tartışıyor.
kimyasal saldırıları yapanın ise türkiye desteği ile bu terör örgütleri olduğu biliniyor, içişleri bakanı muammer güler ise yaptığı açıklamada suriyedeki terör örgütleriyle ilişkimiz yok, desteklemiyoruz demiş. Oysa bizzat başbakandı teröristin elini kaldırıp suriye için muhatap ilan eden, suriyede katliamlar yaptırıp esad üzerine yıkan.

 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!