Gönderen: yurek26 | Offline 23.10.2011 23:24:58
gidiyoruz ama nereye belli değil... Allah sonumuzu hayreylesin.
 
 
Gönderen: point | Offline 22.10.2011 23:47:46
CHP’nin 2 numarası Sezgin Tanrıkulu, 24 şehit haberinin ardından yaptığı açıklamadan ötürü Cumhurbaşkanı Gül’e tepki gösterdi. Hem de hangi kanal aracılığıyla?.. Çok şaşıracaksınız…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, terör örgütü PKK’nın ANF adlı sözde haber ajansına özel açıklamalarda bulundu. Ve açıklamasında, Cumhurbaşkanı Gül’ü hedef gösterdi.

sizde burda bunlara laf anlatmaya çalısın...
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 22.10.2011 19:26:49
"şehit cenazelerinde “vatan bölünmez” diye sloganlar atılıyor ama güzelim vatan bölünüyor. “şehitler ölmez” diyoruz ama manen ölmeseler e madden her gün kınalı kuzularımızı kara toprağın altına koymaya devam ediyoruz. "

gerçekleri söylemişsiniz, sloganlar teröre değil aciz hükümete olmalıdır, bir an önce cebini doldurmayı bırakıp görevini yapmalıdır, ya da istifa edip gitmelidir, her şekilde bunca yıl sebep olduğu, önlemediği ölümlerden yargılanmalıdır.
 
 
Gönderen: point | Offline 22.10.2011 17:10:10
aşagının devamı. hadeple bir zamanlar koalisyon yapanların, aponun kankisi oldugu belli olanlarla referandum surecinde omuz omuz gezenlerin. pkk ya kosulsuz af vaatleri ile oy isteyenlerin. secim bildirgesine ozerklik vaatleri koyanların. bugun bu yorumları yapması zaten tezimizi de guclendiri nitelikte...
 
 
Gönderen: point | Offline 22.10.2011 17:08:34
evet ülkemizn basındaki basiretsizlerin oldugu donemlerde. ulkemizi sıkıntıya dusurme derdinde olanların bir sey yapmasına gerek olmadıgı için sayılar dusmus. ne zaman turkiye atılım yapsa turkiyede hep bir olaylar cıkarmıslar. gladyo ve devamı ergenekon bunun en somut orneği. bunun bir kucugunu yakın zamanda eskişehirde au de de gorduk. ordaki saadet zinciri yeni rektorle bozulunca panikleyenler ogrencileri kıskırtarak olaylar yaptırdılar. amac rektoru sindirmekti. rektorde mecbur geri aım atı. mesela borabeyindeki kacak yerleri yıktırmaktan vazgecti. rektoru sindirenler artık seslerini cıkarmıyorlar. o donemdeki gibi ogrenci olayları olmuyor artık. tıpkı suanki rektorden once olmadı gibi. turkiyeki yasanan bu olaylarda aynı. 2001 dspli koalisyon turkiyeyi dibe vurdurdu. kan emicilerin bir sey yapmasına gerek yoktu teror de durma noktasına geldi. turkiye ekonomik ve siyasi atılım yapınca aynı kirli senaryo oynanmaya devam etti. maksat yonetimi zafiyette gostermekti..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 22.10.2011 11:30:38
Yıllar ve şehit sayılarını belirtmeniz iyi olmuş, göz göre göre, uyarılara rağmen nereye gitmiş türkiye, nereye gidiyor belli.

başbakan roj tvde söylenenleri ertesi gün açılım diye meydanlarda söylediğinde, amacın ne? Nereye gidecek açılım, yol haritası nedir? Sorularına "nereye gittiğini bilmiyoruz, duruma göre, halkın isteğine göre bakacaz demişti" ama o halk türk halkı değilmiş.

ne yaptığını, eylemlerinin nereye gittiğini bilmeyen bir hükümet ve sonuç ortada, makaledeki rakamlarda.

hala da boş laflar, oysa akp dönemindeki tek bir kayıp bile geri gelmeyecek ne yaparlarsa, onlar bu acıyı bilmediğinden hala bop a devam, hala konuşmaya devam.
 
 
Gönderen: oses | Offline 22.10.2011 07:38:51
Şehitler ölmez... Ölü demeyin aman!!! Bununle birlikte teröre karşı milli birlik beraberlik ve cesaretimizi de kaybetmeyelim. Zaman bölünme zamanı değil, birleşme zamanıdır...
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!