Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 18:08:05
Yazınız çok haklı da, onu da yıkmayı becerememişler. Almanyadan kırım makinası getirteceklermiş.

akpye yakışmaz ama öyle de. Taliban dizi dibindeki videoları gibi, talibanın yaptığı gibi eline bazukayı alsın sallasın 2 tane kendisi, yanındaki şakşakçılar da tekbir getirsin. Madem sanatı, milletin diktiği heykeli yargılayıp, saldırabiliyorsun yıkımı da buna yakışsın.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 16:47:30
senin okumadığın kitapları paylasmaya çalısmanla karıstırıyorsun.. gerçekler zoruna gitmis her zamanki gibi.. sende çarkçı kemal gibi bir u çiz kurtar pacayı.. sanatı reprodüksiyon zanneden zavallı
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 16:32:35
Makaleyi bile okumamış akp militanları hala çirkef peşinde.

millet şu makaleyi bir okusun da, tarafsız bir akılla, bir daha sizin yüzünüze bakıyor mu bakalım, diktatör kafalar.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 15:09:32
bilim kültürü korsan gemisi sanan, diyneyland masalları ile karıstıran ve çakma heykelleri sanat diye kente fais fiyatlarla faturalandıran reprodüksiyonu sanat, sanatçılığıda reprodüksiyondan ibaret sananlardan öğrenek değiliz herhalde sanatın ne olduğunu..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 14:16:35
Sanatı yargılayabileceğini sananların nasıl bir atgözlüğüyle dünyayı gördüğünü anlamak gerek bir de.

sanatın yanında insanların inançlarını, yaşam şeklini de yargılayabiliyorlar. Herkesi kendisine benzetmeye çalışıyor rahatlıkla, ele geçirdiği makamın yetkilerini kullanarak.

türklerin ilk ibadethanesi, cemevlerinin ibadethane olmadığını, yavuzun tebaasını sünnileştirme baskısı gibi alevilerin kendisi gibi sünni gelenekleriyle yaşamasını istiyor utanmadan.

daha da utanmasa meclis çoğunluğu benim fizik kanunlarını da yeniden yazarım diyecek.
 
 
Gönderen: point | Offline 27.05.2011 09:28:13
sanattan ne anladığınızı eskisehirden biliyoruz. reprodüksiyon bir ton tas yığınını sanat diye kakaladınız insanlara, ucube denen seyde aynen fake çıktı.. sanat buysa alın sanatınızızı ana ana... Çarkçı kemal gibi bende tamamlamayayım gerisini.. Bilim kültürü 6 milyon masal satosuna, 1,8 milyonluk korsan gemisine sığdırmaya çalısanların sanat anlayışının ne olduğu ortada.. diktatorluk arıyorsan bu kafanın geçmisine bakacaksın... daha öteye gitmeye gerek yok..
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 27.05.2011 03:15:31
Akp diktatörlüğünün kanıtı ve simgesi de dizi dibinde büyüdüğü talibanı kopya ederek sanatı yargılaması ve yok etmeye çalışması olmuştur. Dünya bunu yazdı, tarih te yazacak.
 
 
Gönderen: point | Offline 26.05.2011 15:23:12
yıllarca çağdaslığı dine kitaba sövmek sanan, alkol içinde medeniyet, fuhusta kültür arayanların elinden kurtulunca böyle alerji yaptı bunlarda.. simdi alerjilerinden ne edeceklerini sasırdılar. eskiden gizlemeye çalıstıkları iliskilerini de gizliyemez oldular. dine saldırıları alenilesti, müslüman kadını rahibeye, rahibeyi de kötü bir objeymis gibi göstermeyi keramet sandılar. pkk kardeslikleri ayyuka çıktı bu sırada.. entellüktüelliği kendi kültürüne küfretmek olarak görenler, sanatı da aynı yoz mantıkla gördüler. su ucube helkel bile almanyadaki bir heykelin kopyası çıktı.. kafaları ortacağda kalınca ortaya çıkan sonuçta bu oluyor tabii.
 
 
Gönderen: adsoyad | Offline 26.05.2011 15:09:10
Bizde yobazlar iktidarda olduğu için, yönetici aynen ortaçağ kralları gibi sanatı yargılayıp ucube diyebiliyor, milletin diktiğini, bir emirle kaldırtabiliyor kimseye sormadan.

aynı kareler bu siyasi oluşum başkanının çorapları dibinde görüntüleri bulunan taliban tarafından da afganistanda yapılmıştı, kökleri budizm olan bu coğrafyalar aslını inkar ederek buda heykellerini yıkmıştı.
 
 
Gönderen: cengizhan | Offline 26.05.2011 10:59:01
Kiymetli YILDIRIM Bey,
zevkle okuuk yazinizi,cok nefis.,tesekkurler..m.h.celik/kirgiztan
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!