Gönderen: point | Offline 12.02.2010 11:40:17
Ayrıca küresellesmeye karsısınız falan. Ama bakarız bunlara karsı olanlaran kıçlarında levis, sırtlarında adidas, ayaklarında nike, ceplerinde marlboro.. Nasıl karsıtlıktır bu.

Eğer sen karsıysan buna. Ülkene sahip çıkmak sömürülmemek istiyorsan bos bos meydanlarda tepinmez. Onun yerine isine gücüne 4 elle sarılır yapabildiğinin en iyisini yaparsın. Yan gelip yatarak olmaz bu isler. Günde 6 saat çalıs. Haftada 2 gün tatil yap. Resmi tatiller bayram tatilleri ile yılın yarısına yakınını bos geçir. Sonra ne olmasını bekliyorsun.

Su kullandığımız bilgisayarların kasasından, tuttuğun faresine, klavyesine kadar herseyi satın alırsın dısardan. Sonrada çıkar küresellesmeye karsıyım çok uluslu sirketler sömürüyor diye ağlar durursun..

Çalışacaksın. Bu işlerde suçlu özellestirme değil. Yan gelip yatan tembellerdir. Çalışmamak yan gelip yatmaktır.

Yani uzaydamı yasıyorsun hiç kamu kumurunda görmüyorsun olup bitenleri
 
 
Gönderen: point | Offline 12.02.2010 11:35:30
Rüstü asyalının keloglan serilerini izlemeyen yoktur. Ordada Keloğlan oyle güzel konusur ki. Ağzınız açık hayranlıkla izlersiniz..

Şimdi bu konulardada insanlar bol bol ahkam kesiyorlar. Hatta bizim bir sorguc vekilimiz var. Onun gibi konusmaktan icraata vakit bulamıyorlar.

Simdi tekel iscisi olsun, diğer bir çok özellestirme noktasına gelen yerlerde olsun kamu çalısanları islerini yan gel yat osman, bir dönüm bostan mantığı ile yaptıkları sürece özellestirme kacınılmaz olacaktır.

Siz kamu çalısana olarak yaptığınız ise kendi isiniz gibi sarılmaz, üstünüzdeki kamusal sorumluluğu hissetmez salla basını al maasını diye düsünürseniz sonuç kaçınılmaz olacaktır.

Suçlu özellestirme değildir? Suçlu isini yapmayanlardır. Bakın Eskisehir Seker fabrikası özellestirilecek denince bu sene nasılda üretim ve karlılık oranını artırdılar. Demekki istenince çalısınca hersey oluyormuş..

Çalışacaksınız! Devletin malı deniz diye bakarsanız bu ise sonunda özellestirilir ortada kalırsınız
 
 
 
Sen de yazabilirsin

Sadece üyeler yorum gönderebilir, lütfen üyelik girişinizi yapın!