18 Nisan 2024 Perşembe
HİÇ BİR HÜKMÜNÜZ YOK

HİÇ BİR HÜKMÜNÜZ YOK


 

Sayın Erdoğan’la ile Joe Biden 23 Nisan da telefon görüşmesi yaptı. Sonrasında biz teröre darbe vurmak için Pençe - Şimşek ve Pençe - Yıldırım adıyla Irak’ın kuzeyinde Metina bölgesine operasyon başlattık…

Hava desteği ile beraber terör örgütüne ait stuna- derar- zendura kampları yerle bir edildi…

O konuşmada neler oldu bilmem fakat ortaya çıkan şu, biz teröre göz açtırmayacağız. Teröre kim destek veriyorsa cezasını çekecek mesajının verildiği açık.

Biden ise muhtemelen siz oralara operasyon yaparsanız bende meydana çıkar Ermeni soykırımını tanıdığımı söyler, başınızı ağrıtırım. Ve sonuç olarak çıktı da...

Demek ki ABD’yi Ermeni lobileri yönetiyor…

Bunlar zannediyor ki biz çıkarız bir laf ederiz Türkiye’yi sıkıntıya düşürürüz. O dönem bitti…

Biz tarihte bugün karşımıza çıkacak sıkıntılı işler yapmadık.

Her şeyden önce elinizde hukuki bir delil yok yaptırım yapacak tarihi bir belge yok. Her yıl çıkıp sözde Ermeni soykırımı naraları atıyorsunuz. Pardon bayım siz cahil misiniz?

Siz yaşlılığın verdiği fiziki akli melekelerinizle sorununuz var galiba…

Tarihleri ve tarihsel olayları karıştırmış olabilirsiniz kendi kanlı soykırım tarihinizi bize mi yamamaya çalışıyorsunuz?

Bakın siz 70 milyon Kızıldereli’ nin soyunu kurutan 35 milyon Afrikalıyı öldürüp 15 milyonunu köle yapan Kore de 4 milyon insanı öldüren, Vietnam da 3 milyon insanı katleden ve 1945’ de Japonya’ya iki adet atom bombası atarak Hiroşima ve Nagazaki de 350 bin insanı katletmediniz mi?  

Yıllardır kendi siyahi vatandaşlarınızı zulmederek öldürmüyor musunuz?

Öncelikle kendi yaptıklarınıza bakın sonra soykırımı kim yapmış arşivleri açıp bakalım.

Ermenistan’ın ilk Başbakanı Ovanes Kaçaznuni 1923 Taşnak Partisi kongresindeki raporlarında şunları söylüyor , "Askeri operasyonlara katıldık. Kandırıldık ve Rusya'ya bağlandık.

Türklere ilk biz savaş açtık gerçekleri göremedik, olayların sebebi biziz. Türklerin milli mücadelesi haklıydı. Barışı reddetmemiz ve silahlanmamız büyük bir hataydı. Türklere karşı ayaklandık ve savaştık.

Sevr Anlaşması gözümüzü kör etmişti. İsyanımızın temelinde İtilaf devletlerinin bize vadettiği büyük Ermenistan hayali vardı. Ama biz hiçbir zaman devlet olamadık. Türkiye - Ermenistan'ı, diye bir devletin hayalden öte olmadığını gördük.” 

“Tehcir doğruydu ve gerekliydi. Kaderden şikâyet etmek ve felaketlerimizin sebeplerini kendi dışımızda aramak acıklı bir durumdur." 

“1915 yaz ve sonbahar döneminde Türkiye Ermenileri zorunlu bir tehcire tâbi tutuldu. Türkler ne yaptıklarını biliyorlardı ve bugün pişmanlık duymalarını gerektirecek bir husus bulunmamaktadır.

Siyasal açıdan olgunlaşmamış ve dengesiz insanlara özgü bir şaşkınlık içinde, bir uçtan diğerine savrulmaktaydık. Rus hükümetine karşı dünkü inancımız ne denli körü körüne ve temelsizse, bugünkü suçlamalarımız da o denli körü körüne ve temelsizdi.”

Kaynak 2008 de İstanbul ticaret odasının bastırdığı çevirisini Arif Acaloğlu’ nun yaptığı “1923 Taşnak Partisi Konferans Raporu” da geçiyor.

Yani Dış mihrakların ve içimizdeki maşalarının söylemleri koskoca deli saçması safsatadan ibarettir.

Dışarıdan beslenen içimizdeki muhalefet Biden’ın söylemine bir kınama açıklaması veya bir tepki verdiğini gören duyan okuyan var mı?

Yoksa batıdan metin mail’i henüz elinize ulaşmadı mı?

Madem öyle açalım arşivleri kim neler yapmış çıksın ortaya. Uluslararası hukuki bir dayanağınız yok, elinizde tarihsel bir belge de yok.

Neyinize güveniyorsunuz bu yalanları daha fazla uzatmayın rezil olursunuz oturun oturduğunuz yerde.

Osmanlıya olan düşmanlığınız halen devam ettiği aşikârdır…

Biz millet olarak ne yaptığımızı ne yapacağımızı iyi biliriz. Biz zulüm etmeyiz, kandan beslenmeyiz yapanların karşısında dimdik durur mazluma kol kanat gereriz. Hatta o da yetmez onların hamiliğini de yaparız.

Anlaşıldı Ermenilere sözde soykırım uydurması da son kozunuzdu. Oda tutmadı, artık sizin batışınızı izlemek bize düşer.

Siyasi hamle yapacağım derken bir devlet başkanına yakışmayan şekilde tarihi bir olayı öne sürmek sizin için züll bir durumdur.

Biz Türklerin ataları öyle bir söz söylemiş ki  “Ata et İte ot atmayın” Çünkü at et yemez itte ot yemez. Vesselâm…

 



YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
Yazarın Diğer YAZILARI
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar