4 Mayıs 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TBMM bahçesinde yaşanan PKK propagandası kamerada

Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'de yaşanan skandallar son günlerde artış gösteriyor. 31 Mart Mahalli İdare Genel Seçimleri sonrası 'saldırganlaşan' terör uzantıları terör propagandalarını pervasızca yürütüyor.

DEM'li belediyelerde yaşanan "İstiklal Marşı ve Bayrak" tartışmaları sürerken, son olarak TBMM'nin 23 Nisan için düzenlediği özel oturumda saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı okunduğu sırada DEM Partili vekillerin ağzını dahi oynatmaması da tepkilerin hedefi oldu.

SIRRI SAKIK SÖZLÜ TARTIŞMAYI MECLİS BAHÇESİNE TAŞIDI

Meclis'teki 23 Nisan özel Oturumunda söz alan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DEM Parti'ye tepki gösterdi.

Aksakal'ın konuşması sırasında oturduğu sıradan sataşmada bulunan DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, tepkisini TBMM bahçesinde de devam ettirdi.

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Aksakal'a hakaretler yağdıran Sakık, "Sen terbiyesizsin, çünkü sen halka yalan söylüyor, bir partiye iftira atıyorsun." sözleriyle bağırmaya başladı.

ÖNDER AKSAKAL: EŞKIYALIĞINI DAĞLARDA YAPARSIN, BURADA DEĞİL

Sakık'ın sözlü taciz ve hakaretleri karşısında soğukkanlılığını koruyan Aksakal, "Niye soruşturma açtılar size? Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil. Size pabuç mu bırakacağım ben, densiz." yanıtını verdi.

SIRRI SAKIK'TAN PKK PROPAGANDASI: SEN DAĞLARIN HİZMETÇİSİ BİLE OLAMAZSIN

DEM'li Sakık ise terör örgütü PKK'yı ima ederek, "Ne soruşturması? Senin gibilere mi bırakacağız buraları, sen dağların hizmetçisi olamazsın." diyerek Aksakal'a rahatsız edici bir tonda bağırmaya devam ederek PKK propagandası yaptı.

O anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen bir kişi Sırrı Sakık'ın suç oluşturan sözlü tacizlerini anbean kaydetti.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar