2 Mayıs 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Milletvekili Fatih Dönmez’den Bekir Belceli’ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Eskişehir Milletvekili, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindeki heyet ile birlikte Han Belediye Başkanı Bekir Belceli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Han İlçe Başkanı Arif Taşçı ve ilçe teşkilat mensuplarının hazır olduğu ziyarette konuşan Dönmez, Han’ın potansiyelini maksimize edeceklerini ve yaşam kalitesini arttıracaklarına dair inancını ifade etti. Gelecek nesiller için kalıcı değerler bırakma niyetinde olduklarını vurgulayan Dönmez, şunları söyledi:

“Biz tüm vaatlerin de önünde gelecek nesiller için kalıcı değerler inşa etme niyetiyle çalışıyoruz.

Toplumun genel refahı için çalışıyoruz. Ailelerin huzuru için çalışıyoruz. Razı olunan olmak için çalışıyoruz.

Davamız değil seçim dönemlerinin, kendi ömürlerimizin de üzerindedir. Attığımız her adım, gittiğimiz her yol davaya giden yoldur. Bu çerçevede yapılacak çalışmalarda Belediye Başkanımız Bekir Belceli ve ekibine çalışmalarda başarılar diliyor, bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. Biz tüm milletimizin oy tercihinden bağımsız olarak ‘hizmetkâr’ olmaya devam edeceğiz.”

Han Belediye Başkanı Bekir Belceli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Fatih Dönmez, İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindekilerine nazik ziyaretleri için teşekkür dileklerini iletti.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar