27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ümit Sezer’den Karapınar ve Toki eleştirisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Odunpazarı ilçe Başkanı Ümit Sezer; yaptığı yazılı açıklamada; Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak, 2024-2029 dönemine yönelik vizyon projelerini kamuoyuyla paylaştı. Ancak, fay hattı üzerinde kurulu ve dolayısıyla ciddi bir deprem riski taşıyan şehrimizde, kentsel dönüşüm projelerine yer vermemesi dikkat çekti dedi.

Ümit Sezer ,Kurt’un daha önce “kentsel dönüşüm belediyelerin işi değil” şeklindeki ifadesinin aksine, sadece 39 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleştirmesi, şehrin gerçek ihtiyaçlarına yönelik somut bir adım olarak görülemiyor.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer; Şehrin en acil sorunlarından biri olan deprem riskine ve kentsel dönüşüm ihtiyacına yeterince önem vermeyen projeler, oldukça cılız kaldı. Bu durum, Kurt’un yönetim anlayışındaki tutarsızlıkların ve geçmişteki 10 yılın, şehrin dönüşümü için etkili kullanılmadığının bir göstergesidir. Odunpazarı’nın gerçek potansiyeline ulaşabilmesi için, kentsel dönüşüm gibi hayati öneme sahip konuların önceliklendirilmesi gerekir.

Bu, sadece 39 konutluk bir projenin temel atma töreniyle değil, daha kapsamlı ve şehrin ihtiyaçlarına yanıt verebilecek projelerle mümkün olacaktır. Bu gelişmeler, yerel yönetimin önceliklerinde bir tutarsızlık olduğunu ve şehrin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak somut adımların atılmadığını göstermektedir.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar