28 Nisan 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hatipoğlu’ndan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki

Cumhur ittifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu bugün Camii açışında kendisine  yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e cevap verdi.

Nebi Hatipoğlu,“CHP’nin emanetçi genel başkanı Özgür Efendi yine işi gücü bırakıp bana laf etmeye kalkmış dedi. Hatipoğlu, Katılımcı demokrasiden, sivil toplum kuruluşlarının yerel demokrasi açısından öneminden bahsetsem kendisinin anlayacağı şüpheli.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatipoğlu;Bu nedenle şunu söylemekle yetineyim. Aday olduğum ilk günden itibaren Eskişehir’i vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğimizi ifade ediyorum. Sivil toplum kuruluşları vatandaşların seslerini duyurmasının en önemli aracıdır. Birlik Vakfı’nda da TMMOB’da da aynı şeyleri söyledim. Göreve gelince sivil toplum kuruluşlarımızın kapasite ve imkânlarını artıracağız dedi.

“CHP’nin emanetçi genel başkanı Özgür Efendi yine işi gücü bırakıp bana laf etmeye kalkmış.

Katılımcı demokrasiden, sivil toplum kuruluşlarının yerel demokrasi açısından öneminden bahsetsem kendisinin anlayacağı şüpheli.

Bu nedenle şunu söylemekle yetineyim. Aday olduğum ilk günden itibaren Eskişehir’i vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğimizi ifade ediyorum.

Sivil toplum kuruluşları vatandaşların seslerini duyurmasının en önemli aracıdır. Birlik Vakfı'nda da TMMOB’da da aynı şeyleri söyledim. Göreve gelince sivil toplum kuruluşlarımızın kapasite ve imkânlarını artıracağız.

Eskişehir’i birlikte yöneteceğiz.” 

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar