29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Hakan Çizmelioğlu da istifasını açıkladı

Ak Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan sonra Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu da istifasını açıkladı. Çizmelioğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı. 

Çizmelioğlu'nun açıklaması şöyle: 

Değerli Hemşerilerim,

AK Davamıza Gönül Vermiş Kıymetli Üyelerimiz ve Dava Arkadaşlarım,

AK Partimizin kuruluşundan itibaren gönül bağı ile bağlı olduğum davamızda; 2001 yılı Kurucu il Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ile başlayan hizmet yolculuğumda, 2009 yılı kurucu Odunpazarı ilçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2010 - 2015 Yılları il Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerini gençliğimizin en güzel yıllarında yapmak nasip oldu. 2018 yılı İl Yönetim Kurulu Üyeliğinionur ve gururla yürüttüğüm partimizde; ŞUBAT 2019 tarihinden bugüne kadar Tepebaşı ilçe Başkanlığını tüm yolarkadaşlarımızla birlikte bizlere emanet edilen makama halel getirmeden davamızı hâkim kılmanın gayretinde olduk. Merkez mahallelerimizden köylerimize kadar kurduğumuz gönül köprüsünde milletimiz için samimi bir gayretle çalıştık.

Bugün itibari ile bu kıymetli ilçe Başkanlığı görevimden yine Teşkilatlarımızın emrinde, Ülkemizin hizmetinde koşabilmek için; Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN' ın olurları ile 2023 Yılı Genel Seçimleri 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığım dolayısıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Bugüne kadar aldığım tüm görevlerde desteklerini ve şahsıma olan güvenlerini daima hissettiğim başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR' e, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve iç Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa KÖSE' ye ve il Koordinatörümüz Sn. Çiğdem ERDOĞAN ATABEK' e teşekkür ediyorum.

Bu süreçte birlikte çalıştığımız Milletvekillerimize, il Başkanımız ve Değerli Yönetimine, il Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Değerli Yönetimlerine, bugüne kadar ilk gün ki heyecanla yol yürüdüğümüz, Partimiz ve Cumhurbaşkanımız adına kapılar çalan, gönüller alan Değerli Yönetim Kurulumuza, çalışkanlığı ve samimiyetiyle şehrimizde AK Sevdayı yaşatan, taçlandıran Değerli ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Kıymetli Belediye Meclis Üyelerimize, tüm Delegelerimize, muhteşem bir koordinasyon ve uyumla çalıştığımız 92 Mahalle Başkanımız ve yönetimlerine, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimize, partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış tüm Teşkilat Mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanları ile Yönetimlerine, Değerli Basın Mensuplarına ve çaldığımız her kapıda bize gönlünü açan, tüm duygularını içtenlikle paylaşan Üyelerimiz ile tüm Eskişehirli Hemşerilerimize ve bana en büyük desteği sağlayan aileme canı gönülden teşekkür ediyorum.

2001 yılından itibaren asırlık hayalimiz "Büyük Ve Güçlü Türkiye" için bu kutlu davanın çatısı altında hiçbir mücadeleden geri durmadan, Millete Hizmet yolunda var gücüyle çalışan Sn. Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz en önemli düstur şudur; "Milletimize hizmet ederken yorulmadan ve ye'se kapılmadan çalışmak.."

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın önderliği ve gösterdiği istikamette hangi görev ve pozisyonda olursak olalım, bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysek daima aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

2023 seçimlerinde Büyük ve Güçlü Türkiye için Türkiye Yüzyılına damga vuracak bu sürecin Ülkemiz, Milletimiz ve Eskişehir'imiz için hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, milletvekili adayı olmak için Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.


Hakan Çizmelioğlu, 1984 yılında Eskişehir Günyüzü ilçesi Kayakent doğmuştur. Öğrenim hayatı Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulunda başlayıp, orta ve lise öğrenimimi Eskişehir İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Lisans eğitimini Kamu Yönetimi bölümünde ve sonrasında Yüksek Lisans eğitimini Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamlamıştır.

2001 AK Parti kurucu İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı, İl Sekreterliği, Teşkilat ve Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı, 2009 kurucu Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 2010-2015 yılllarında AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. Eskişehir kontenjan 1. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Genel merkezimizin talimatlarıyla her ilden Genç Milletvekili adaylığı için 2015 genel seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu.
2018 yılı Eskişehir İl Yönetim Kurulu Üyeliğimin ardından  2019 yılında Tepebaşı İlçe Başkanı olarak atandı.

İş insanı olan Hakan Çizmelioğlu evli ve 3 kız çocuğu babasıdır.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar