19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

6’lı Masanın Bulunamayan Adayını Kazım Kurt Açıkladı

Aylardır 6'lı masanın açıklayamadığı Cumhurbaşkanı adayı konusunda Kazım Kurt açılışta yaptığı konuşmada Genel Başkanımızı 29 Ekim 2023'de Eskişehir de cumhurbaşkanı olarak ağırlayacağız şeklinde ifade etti.

Kazım Kurt açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"29 Ekim 2023’te bitirmeyi taahhüt ediyoruz. 29 Ekim 2023’te Türkiye’de pek çok şey değişmiş olacak. Türkiye’de iktidar değişmiş olacak ve inşallah açılış törenine Sayın Genel Başkanımız, cumhurbaşkanı olarak gelecek. Bu duygularla 2023 yılının ilk 6 ayını dinlenmeden, yorulmadan ve kararlılıkla çalışarak geçirmek istiyoruz. Hepinizin bize katkı sunması dileğimizdir. Hepinizin canı gönülden çalışarak Millet İttifakı’nın başarısı için komşularınızı ikna etmenizi istiyoruz. Herkes komşusunu ikna edecek ve bu ucube düzene son vereceğiz.”

Yılmaz Büyükerşen ve Ahmet Ataç Katılmadı

Temel atma törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ile Jale Nur Süllü, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Mihallıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ilgazlar İnşaat A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ilgaz, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar