19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Kılıçdaroğlu’nun ’helalleşme’ tiyatrosunda konuşan kişi bakın kim çıktı

Kılıçdaroğlu’nun ’helalleşme’ tiyatrosunda konuşan kişi bakın kim çıktı
  • 15 Ağustos 2022 Pazartesi
  • 913 kez okundu

Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde İstanbul'da düzenlenen sözde 'helalleşme' etkinliğinde konuşan Fatma Yavuz, daha önce düğünündeki içki servisi, Türklere yönelik soykırım iftirası ve LGBT'lileri savunmasıyla gündeme gelmişti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı bugün, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla 'helalleşme' şovuna sahne oldu.

Burada 'başörtüsü mağduru' sıfatıyla kürsüye çıkan Fatma Yavuz, Kılıçdaroğlu'ndan helallik istedi. Yavuz, "Biz de çok hata yaptık. Bu hatalar sıradan hatalar değildi. Sizlerin de hayatları mahvoldu. Lütfen siz de bize hakkınızı helal edin" dedi.

DÜĞÜNDE ALKOL SERVİS ETTİ, TÜRKLERE 'SOYKIRIMCI' DEDİ, LGBT'LİLERİ SAVUNDU

Programda konuşan Yavuz daha önce "Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur" diyerek düğününde içki servis etmesiyle gündeme gelmişti.

O dönem İBB'nin İnanç Masası'nda görevli olan Yavuz'un Türklere yönelik 'soykırım' iddialarında da bulunduğu ortaya çıkmıştı.

2018'indeki bir paylaşımında Yavuz, "Bu nasıl bir halk böyle? Bir halkın tarihinde en fazla bir, bilemedin iki soykırım olur, bu kadar acımasızca, periyodik nasıl katledilir insanlar? Anlamıyorum gerçekten" diyor.

"TRANS BİREYLER ONURUMUZDUR"

CHP'nin provokatörlüğünü üstlenen Yavuz, daha önce bir paylaşımında LGBT'lileri şu sözlerle savunmuştu; "Trans kardeşlerimizin onuru onurumuzdur, eski bir homofobik olarak onları vahşice öldüren değirmene su taşıdığım için çok üzgünüm. Ben günahımdan tövbe ettim, Rabbimden dileğim, bana işlediğim günahları telafi etme fırsatı vermesidir"

"HAYIZLI KADINLAR KUR'AN'A DOKUNABİLİR" DEDİ

Bir dönem Zeytinburnu'nda Kur'an Kursu hocalığı yapan Yavuz'un, 'hayızlı kadınların Kur'an'a dokunabileceği yönünde" bir çıkışı olduğu bildirildi. 

Edinilen bilgilere göre Yavuz, hayızlı kadınların Kur'an'a dokunamayacağına yönelik İslam'da açık delil bulamadığını iddia etmiş ve ilk aşamada peçete ile tutarak, sonraları ise hayızlı bir şekilde Kur'an okumuş.

KAYNAK: HABER7

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar