16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TEPKİ GÖSTERDİ: İYİ PARTİ ile ilgim yok

BİLGİSİ haricinde İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu’nda ve İYİ Parti Eskişehir İş Adamları Grubu’nda isminin yazıldığını vurgulayan Beyazaltın Mahallesi Muhtarı Yüksel Girgin, “İYİ Parti veya Altılı Masa ile hiçbir alakam yoktur” dedi.
11 Ağustos tarihinde İyi Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu oluşumunda ve İyi Parti Eskişehir İş İnsanları adı altında whatsapp grubunda liste hazırlanıp bu listede bilgisi dışında adının geçtiğini ifade edeninsanı ve Beyazaltın Mahalle muhtarı Yüksel Girgin, İyi Parti adı altında herhangi bir yerde adının geçmesinin mümkün olmadığını söyledi.
20 yıldır safını belli ederek duruşunu bozmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde davasına hizmet etmekte olduğunu dile getiren Yüksel Girgin, “İyi Parti Eskişehir İl Yönetimi ve altılı masa ile alakam olmadığını, hiçbir şekilde de olmayacağını belirtmek istiyorum.” dedi.

“BENİ RENCİDE ETTİ”

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu’nun kendisi ile hiçbir zaman görüşmediğini vurgulayan Beyazaltın Muhtarı Girgin,

“İYİ Parti’nin şu an yaptığı hareket, yanlıştır. Birinsanını oraya yazıyorsanız, önce partiye davet edersiniz. Sonrasında ise teklif edersiniz. Bunu kabul edersem de listeye yazarsınız. Gruba adımın eklenmesi, beni rencide etti. Şu ana kadar Cumhurbaşkanımızın hedefinden hiç ayrılmadım ve bundan sonra da ayrılmayacağım” şeklinde konuştu.

istikbalgazetesi

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar