19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

“Kazım Kurt yine her zamanki gibi algı siyaseti peşinde”

“Kazım Kurt yine her zamanki gibi algı siyaseti peşinde”
  • 4 Ağustos 2022 Perşembe
  • 1097 kez okundu

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u yapmış olduğu açıklamalar üzerinden sert bir dille eleştirdi.

Başkan Acar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yine her zamanki gibi algı siyaseti peşinde. Yaptığı açıklamaları hayretle dinledim. Belediyenin borcunun olmadığını iddia ediyor. 10 yıl önce bizim dönemimizde seçime giden belediyenin toplam borcu 87.994.855 TL iken 2019 yılında hiçbir yatırım yapılmamasına rağmen CHP’li Kazım Kurt yönetiminde toplam borç 270.983.259 TL'ye ulaşmıştır. Asıl borç 2023 yılı sonu mali tablolarında ortaya çıkacaktır. Aldığı borcu 5 yıl içinde 3 katına kadar çıkarıp bununla gurur duymak tam bir akıl tutulmasıdır.

100 kreş sözü verip 3.5 yılda 5 tanesini faaliyete sokup 13 kreş açtık demesi ve daha fazla açamamasını da Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirlerine bağlayan bir anlayıştan vatandaşlarımıza hizmet etmesini beklemekle kendisine haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. Sayın Kurt laf cambazlığını bırak artık. Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri sana kreş açamazsın demiyor. Özel Kalem Müdürünün milyonlarca lira değerindeki keyfi harcamalarını kısarak onun yerine şu salgın döneminde vatandaşının yanında ol, onlara daha çok destek ol, daha iyi hizmet ver diyor. 5 kreşi açarken sana kim engel oldu? Sana kim baskı yaptı? Tarafımızdan yapılan tek bir baskı var. O da 2019 yerel seçimlerine girerken vaat edipte yerine getirmediğin sözleri yapman yönünde oldu. Bunun haricinde hiçbir baskı yapılmadı. Aksine Meclis Üyelerimiz vatandaşlarımızın faydasına olacak her çalışmada destek oldular ve bundan sonra da olamaya devam edecekler. Siz ne söylerseniz söyleyin. Vatandaşlarımız Odunpazarı'nın 10 yıl önceki halini de çok iyi biliyor, şimdiki halini de çok iyi biliyor ve şunu da herkes çok iyi biliyor.

Şehir dışından gelen misafirlerinizi bizim dönemimizde yapılan eserleri gezdirerek ağırlıyorsunuz ve buna rağmen 10 yıl önceki dönemi eleştiriyorsunuz. Bu ayıp size yeter de artar bile. Bizim dönemimizdeki vizyon ve mantık farkını vatandaşlarımıza sorsanız size anlatırlar. Algı siyasetini bırakın ve Odunpazarlı hemşehrilerimize verdiğiniz sözleri yerine getirin.”

 

Sakallı’nın Yaptıkları Hala Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar