23 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İnce Muhalefeti Eleştirdi: Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar

İNCE: MİLLETE UMUT OLAMIYORLAR AMA BİZE OPERASYON ÇEKMEK İSTİYORLAR

Muharrem İnce, “Bu iktidardan millete umut yoktur, çözüm yoktur! Ama bu muhalefetten de yoktur. Libya’ya tezkere konusunda anlaşamayanlar hangi konuda anlaşacak. Ama memlekete 20 yıldır umut olamamış muhalefet partilerinden bazıları, Memleket Partisi’ne operasyon çekmekte çok mahirler. Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 3 Temmuz’da Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak olan Çankırı’nın Orta İlçesi Dodurga Beldesini ziyaret etti. Seçime katılan siyasi partilerin çadırlarını ziyaret eden İnce, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Memleket Partisi Dodurga Belediye Başkan Adayı Osman Dede’yi desteklemek üzere İstanbul’dan gelen bir grup Kıbrıs Gazisi ile de görüşen İnce, cuma namazı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnce şunları dile getirdi:

LİBYA TEZKERESİ’NE NEDEN HAYIR VERİYORSUNUZ?
“20 yıllık bir AKP iktidarının sonunda Türkiye’nin geldiği nokta dilimle karpuz olmuştur. Yakında bardakla Ayçiçek yağını da konuşacağız. Gram altını bu iktidar uydurdu. 20 yılın sonunda dolar 18 liraya çıkmıştı, Merkez Bankasının rezervlerini erittiler bugün yine dolar 18 liraya geldi. Bu millete çözüm üretemeyen, milleti fukaralaştıran, Türkiye’yi uçurumun kenarına getiren bu iktidarın karşısında 6’lı bir masa var. Şimdi milletimizin vicdanına sesleniyorum; Türkiye’de koalisyonların ortalama süresi 11 aydır. En uzun koalisyon da 2,4 yıl sürmüştür. Mesela bu 6’lı masa geçtiğimiz günlerde bence dağılmıştır. Libya tezkeresinde anlaşamadıktan sonra memleketin hangi sorununda anlaşacaklar. Libya tezkeresine neden hayır veriyorsunuz. Siz Türkiye’nin Akdeniz’de güçlü olmasını istemiyor musunuz? Siz Akdeniz’deki gazda pay almak istemiyor musunuz? Siz mavi vatanı desteklemiyor musunuz? Siz Türkiye’nin Antalya körfezine sıkışmış bir kara devleti olmasını mı istiyorsunuz?”

“TIPIŞ TIPIŞ” OY VERDİRİLECEK BİR ADAY HAZIRLIYORLAR DEMEKTİR
“Bu iktidardan millete umut yoktur, çözüm yoktur! Ama bu muhalefetten de yoktur. Libya’ya tezkere konusunda anlaşamayanlar hangi konuda anlaşacak. Ama memlekete 20 yıldır umut olamamış muhalefet partilerinden bazıları, Memleket Partisi’ne operasyon çekmekte çok mahirler. Millete umut olamıyorlar ama bize operasyon çekmek istiyorlar. Bazılarını milletvekili adaylığıyla kandırıp, istifa ettirmek! Bunun bir tane gerekçesi olabilir. Yine “tıpış tıpış” oy verdirilecek bir aday hazırlıyorlar demek ki. Tıpış tıpış oy verilecek bir aday koyarlarsa, Memleket Partisi başımıza bela olur, cumhuriyetçi, Atatürkçü, yurtsever oyları alır, bizi zor durumda bırakır iyisi mi biz bunlara operasyon çekelim. Topunuz gelse bir şey yapamazsınız! Partimiz dimdik ayaktadır. Göreceksiniz, Türkiye’nin umudu biz olacağız. Türkiye’ye 3’üncü bir seçenek sunuyoruz. Türkiye bu sıkışmışlıktan, bu kutuplaşmadan çıkmak zorundadır. Memleket Partisi de bunun adresidir.”

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar