29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Tepebaşı Belediyesi’nin Alkollü İşletmeler bölgesi için ruhsat telaşı trajedisi

Tepebaşı Belediyesi’nin Alkollü İşletmeler bölgesi için ruhsat telaşı trajedisi
  • 23 Haziran 2022 Perşembe
  • 894 kez okundu

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan içki düzenlemesine tepki gösterdi.  Basın açıklaması yapan Çizmelioğlu Tepebaşı Belediyesine tepki gösterdi:

“Bu bölgeye şu an içkili yerler ruhsatı vermek ileride açılacak ve olan yeni yerlere de emsal olacaktır. Uzun vade ailenizle birlikte gidip gelirken çocuklarınızla birlikte dışarı çıktığınızda bu manzara ile karşılaşmak kimse istemez.

Belirtmiş olduğum bu hususlar dikkate alındığında bu bölgeye içkili yer ruhsatı vermek bu bölgenin sağlıklı, planlı ve en önemlisi huzurlu bölge açısından gelişimine engel olmaktadır. Barlar sokağı olarak bilinen Hoşnudiye mahallesi Vural sokak ve civarındaki ikametgah eden vatandaşların hemen hemen her gün karşılaştıkları geç saatlere kadar devam eden yüksek sesten çevreye verilen rahatsızlık ve alkol etkisiyle oluşan kavgalar hatta silahlı yaralanma ve hatta ölümle sonuçlanan olaylardan duydukları rahatsızlıklar ortadadır.

Yeni yapılaşmanın, bu bölgenin göz göre göre heba edilmesine asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Bu bölgenin tamamen içkili yerler bölgesi olarak ilan edilmesine Ak Parti Tepebaşı Meclis Kurulu olarak müsemma göstermeyeceğimizi, karşı oy kullandığımızı belirtmek isterim.

Bu hususu daha önceden Tepebaşı Belediye meclisinde hatırlatmıştık ve CHP meclis üyelerine oylarıyla geçen bölgelere karşı açmış olduğumuz davalarda kazandığımızı hatırlatmak isteriz. Son meclis kararı her alanda ve her platformda takipçisi olacağımızı ve her türlü yasal yollara başvuracağımızı belirtir, siz değerli basın mensuplarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi ediyorum. Sağolun. Varolun.”

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Politika Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar