29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Türksat’ın Destek Vereceği İlk 5 Proje Belirlendi

Yörünge Kurum İçi İnovasyon Programı’nın ilk komite toplantısı Ahmet Özsoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 
Komite Başkanlığını Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’un yaptığı toplantıya Genel Müdür Yardımcıları Ömer Faruk Çöllüoğlu, Ahmet Savaş, Dr. Selman Demirel ile Uydu Ar-Ge ve İnovasyon Direktörü Tayfun Dar ve Kablo Altyapı Yönetimi Direktörü Arif Yıldız katıldı. 

2021 Yılında inovatif fikir üretimini sürdürülebilir hâle getirmeye yönelik başlatılan “Yörünge Programı” kapsamında 10 fikri öne süren 17 fikir sahibi, ilk kez komite karşına çıkarak sunum yaptı. Fikirler ve projeler, kriter bazlı değerlendirmeye alındı. Buna göre; T-SARJ (Burak Kartal), Türksat Wi-Zone (Eren Temel, Serkan Taştan, Yunus Emre Bozkurt, Yalçın Erki, Serkan Arda), ADSonTV (Akif Yüksel, Ömer Şamil Açba), Scout (Rıza Yılmaz) ve TVİO (Turan Kahraman) fikirleri, ilk 5’i oluşturdu. 

Sonraki aşamada, bu fikirlerin gelişmesine yönelik kurum içi girişimcilik eğitim programı başlatılacak. Bu program sonrasında mentörler, projelerin/fikirlerin gelişmesine katkıda bulunacak. Düzenli değerlendirme süreçlerini başarı ile tamamlayan projeler, üst yönetimimizin onayıyla hayata geçirilecek. 

Yörünge Programı Komite Toplantısı’nın ardından üst yönetimin katılımıyla bir iftar programı da gerçekleştirildi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Bilim-Teknoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar