18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Yörünge Alanında Uzman Danışmanlarla Yoluna Devam Edecek

Türksat A.Ş’nin ilk ve tek girişimcilik projesi Yörünge Programı iç lansmanı Türksat Gölbaşı Kampüsü Ahmet Özsoy Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. 

3 Ocak 2023 tarihinde imzalanan sözleşme ile yolculuğuna alanında uzman danışmanlarla devam etme kararı alınan Yörünge Programı' nın kurum içi tanıtımı Üst Yönetim, Direktörler, mentorler Binovative  şirketinin danışmanlarının bir araya geldiği organizasyonla yapıldı.

Uzman Danışman Murat Peksavaş'ın inovasyon hakkındaki detaylı sunumunun ardından söz alan Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok  2023 yılının Türksat için inovasyon ve dönüşüm yılı olarak başladığını, Yörünge’nin Türksat’taki kültürel dönüşümün başlangıç noktası olduğunu ve gönüllülük esasının  çok büyük önem taşıdığı bu projeye her türlü desteğin sağlanacağını dile getirdi.

Konuşmasını Yörünge Programı koordinatörü ve komitesini açıklayarak sonlandıran Hasan Hüseyin Ertok Yörünge metorlerine gönüllü çalışmaları için teşekkür etti. Yörünge Programı Koordinatörü gerçekleşen programla açıklanarak Ar-Ge ve Uydu Tasarım Direktörü Tayfun Dar olarak resmileşti.

Öte yandan lansman programı bir ödül takdimine de tanıklık etti. 2021 yılı Hizmet İhracatı Şampiyonaları değerlendirmesinde Tekekomünikasyon Hizmetleri kategorisinde 2. olan Türksat A.Ş.'ye verilen ödül, Genel Müdür Hasan Hüseyin Ertok'un takdimi ile uydu hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selman Demirel'e teslim edildi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Bilim-Teknoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar