29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ODE Yalıtım’ın 2024 yılındaki ana hedefi küresel pazarlarda daha fazla varlık göstermek

ODE Yalıtım'ın her yıl gerçekleştirdiği “Paylaşım Toplantısı”nda ODE'nin 2023-2024 yılını kapsayan stratejisi, gelecek hedefleri ve yıllık performansı değerlendirildi. İnsan ve teknolojinin altı çizilen toplantıda 2024 yılında şirketin ana amaçlarının dijitalleşmeye devam etmek, yıllardır oluşmuş tutkulu ODE Yalıtım müşterilerini korumak, küresel pazarlarda daha fazla varlık göstermek ve yeteneğin zirvesine çıkmak, dolayısıyla hız kesmeden şirket değerini artırmaya devam etmek olduğu aktarıldı.
 
Etkinlikte, çalışanlar tarafından üretim proseslerinde yapılan inovatif değişiklikler ve bu değişikliklerinsonuçlarına yansımasından bahsedildi; müşterilere değer yaratan hizmet ve uygulamalar anlatıldı. Yürütme Kurulu Üyeleri ise ODE Yalıtım'ın bu seneki amaçlarından bahsederek, bunlarınyapış şekillerine yansımasının nasıl olacağını izleyici ODEliler ile değerlendirdiler   
 
ODE Yalıtım, yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve stratejik büyüme yönünde attığı adımları bir kez daha teyit ederek, 2024 için sayısal hedeflerini ve bunlara yön veren ana amaçlarını belirledi.
 
Her yılın başında yaptıkları bu toplantıyı tüm ODE Yalıtım ekibinin bir araya gelmesi, geçmiş yıl yapılanları ve yeni yıl hedeflerini öğrenmeleri açısından önemsediklerini belirten ve Değişim 2.0 panelinde konuşma yapan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, ODE Yalıtım kurum kültüründe yapmayı hedefledikleri değişiklikleri, bu kültürü hangi değerlere bağlı kalarak hangiyapış şekillerini öne çıkartarak hayata geçireceklerinden bahsetti.
 
Etkinlikte “2023 ve 2024'e bakış” konuşması yapan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, dünya ekonomisini şekillendirecek mega trendleri, Türkiye ekonomisini önümüzdeki dönemde bekleyen gelişmeleri, ihracat şampiyonu ODE Yalıtım'ın bu trendler ve gelişmeler çerçevesinde alacağı stratejik aksiyonları paylaştı.
 
Etkinliğin bir diğer konuşmacısı İnovasyon ve Teknoloji Dönüşüm Lideri Ayşegül İldeniz oldu. Orhan Turan ile soru-cevap şeklinde gerçekleştirdikleri oturumda Turan'ın sorularını ODEliler için yanıtladı ve “Silikon Vadisinde Neler Oluyor?” konusunu anlattı. İldeniz, dünya üzerindeki spesifik uygulamalardan örnekler vererek, yapay zekanın yaşam vedünyası açısından giderek artan bir etkisi olacağından ve bunun yaşam vedünyasını nasıl değiştirip şekillendireceğinden bahsetti; bu yeni dünyada çalışanların kazanması gereken yeni yetkinliklerinin altını çizdi.
 
Bir diğer konuşmacı, Almanya'yı akıllandıran Prof. Şahin Albayrak ise Almanya'da yaptığı çalışmalardan, batı dünyasındaki dijital dönüşümden ve yapay zekanın etkilerinden bahsetti.   
 
Ode Yalıtım'ın İnsan, Kültür ve Sürdürülebilirlik Danışmanı İdil Türkmenoğlu ise şirketin atılıma geçtiği bu dönemde, ODE Yalıtım ekiplerine, değişimi yönetmenin, başarı odaklı verimli çalışmanın ipuçlarını paylaştı. Konuşmasının içeriğinde pozitif psikoloji biliminin bulgu ve metotlarından yararlanan Türkmenoğlu, ODE Yalıtım'ın yetenek ve teknolojiye odaklanmasıyla çalışanlar açısından da doğru bir iklim ve dolayısıyla fark yarattığını ve daha çok yaratacağını vurguladı.   



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar