30 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Güçlü bir Türkiye için üretmeye devam etmeliyiz

KÜPELİ: SEÇİM GERİDE KALDI ESAS GÜNDEMİMİZ OLAN EKONOMİYE ODAKLANMAMIZ LAZIM

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçim sonuçlarının halkımız, belediye başkan adayları ve partiler açısından hayırlı olmasını dileyen Başkan Küpeli, “Ülkemiz genelinde, hepimiz çok başarılı bir demokrasi sınavını da başarıyla gerçekleştirdik. Türk halkı yine büyük bir katılımla sandıklara gitti ve tercihlerini yaptı. Halkımız sandıkta beklenti ve isteklerini ortaya koymuştur. Tüm siyasal partiler ve adaylar bundan kendilerine bir sonuç çıkarmalıdır. Sonuçları doğru okuyan ve değerlendiren her siyasal görüş ve parti, halkımızın gelecek günlerinde ve yıllarında var olmaya, bir seçenek olarak değerlendirilmeye devam edecektir. Eskişehir merkez ve ilçelerinde halkımızın oylarıyla göreve seçilen tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Yeni dönemde ülkemizin şehrimizin ve halkımızın çözülmesi gereken sorunları bulunmaktadır. Seçilen tüm belediye başkanlarımızın birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceklerine gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Güçlü bir Türkiye için üretmeye devam etmeliyiz

Yeni dönemde çözüme kavuşturulması gereken hususlarda yerel yönetimlerle ortak akıl ve beraberlik içinde çalışmayı sürdüreceklerini söyleyen Başkan Küpeli, “Bilindiği üzere Eskişehir, ülkemizin en önemli sanayi üretim ve ihracat merkezlerinin başında gelmektedir. Eskişehir OSB ülkemizin en gözde yatırım merkezlerinden biridir. Yeni dönemde yerel yönetimlerimizlebirliği içinde çözüme kavuşturulması gereken hususlarda ortak akıl ve beraberlik içinde çalışmayı sürdüreceğiz. Eskişehir’in ve sanayimizin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak tüm yatırımların, icraatların ve kararların her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Artık seçim geride kalmıştır. Esas gündemimiz olan Ekonomiye odaklanmamız lazım. Ekonomide aşılması gereken engeller ve hızla alınması gereken kararlar önümüzde bizleri bekliyor. Düşük enflasyon ortamına ulaşmak, üretimde ve ihracatta sürdürülebilir bir artışı sağlamak, istikrarlı ve dengeli bir ekonomik ortama kavuşmak için alınması gereken tedbirler hızla uygulamaya konulmalıdır. Ekonomik reformlar toplumsal dengeleri gözetilerek bir an önce yapılmalı, özellikle enflasyon nedeniyle gelir düzeyi düşük kesimlerin refahını arttıracak tedbirlere de öncelik verilmelidir. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için önümüzdeki dönemde elbirliği içinde çalışmaya ve üretmeye devam etmeliyiz” dedi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar