18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Bozüyük’te yatırım fırsatı

Bozüyük’te yatırım fırsatı
  • 27 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2416 kez okundu

BOZÜYÜK BELEDİYESİ ÇARŞI VE KENT MEYDANINDA YAPIMI TAMAMLANAN DÜKKANLAR SATIŞA ÇIKARILIYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun kent merkezinde bulunan ve kentin silüetini değiştiren, vatandaşların nefes alabileceği meydan düzenlemesi ve modern bir tasarımla projelendirilenyerleri ile birlikte kente hareket katacak ve güzelleştirecek önemli bir proje olan Çarşı ve Kent Meydanı projesinde sona gelindi.

Yapım çalışmaları tamamlanan Bozüyük Belediyesi mülkiyetindeki Çarşı ve Kent Meydanı içerisinde yer alan 16 adetyeri Bozüyük Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda satışa çıkarılıyor. Edinilen bilgiye göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a.maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak olan satış ihalesi 6 Haziran 2023 Salı günü gerçekleştirilecek. Saat 10:00’da başlayacak ihaleye katılabilmek için istekliler ihale şartname ve eklerini Bozüyük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli personellerden  1.000,00 –TL (Bin Türk Lirası) ödemek  suretiyle satın alabilecekler.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak ihaleye katılmak isteyenlerin istenilen belgelerle birlikte ihale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç 05/06/2023 saat:16.00’ya kadar Bozüyük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar