25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Türkiye’nin Millî Havacılık Motorları Asya-Pasifik’in En Büyük Havacılık Fuarı’nda

Türkiye’nin Millî Havacılık Motorları Asya-Pasifik’in En Büyük Havacılık Fuarı’nda
  • 24 Mayıs 2023 Çarşamba
  • 2076 kez okundu

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 23-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 16’ncı Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı’nda millî motorlarını sergileyecek.

Türkiye’nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 23-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 16’ncı Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı’nda millî motorlarını sergileyerek yenibirliği fırsatlarını takip ediyor.

TEI, fuarda Türkiye'nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400’ün ve Türkiye'nin en güçlü turbodizel havacılık motoru TEI-PD222’yi sergiliyor. Özgün motorlarının yanı sıra TEI, son teknoloji üretim kabiliyetleri ile kendi tasarımı ve üretimi olan elektrik, elektronik kontrol ve gömülü sistem ürünlerini de fuarda ziyaretçilere sunuyor.

Sahip olduğu montaj ve test tesisleri ile T700, F110 ve LM2500 gibi motorlar için bölgede önemli bir bakım, montaj ve test merkezi konumunda bulunan TEI, 30 ülkeden 600'ün üzerinde farklı firmanın katıldığı etkinlikte Asya-Pasifik pazarındaki yenifırsatlarını değerlendirmek üzere çok sayıda birebir görüşme gerçekleştirecek.

 

 

 

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar