19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

MÜSİAD Eskişehir’ den Destek ve Yardım Seferberliği

MÜSİAD Eskişehir’ den Destek ve Yardım Seferberliği
  • 8 Şubat 2023 Çarşamba
  • 1258 kez okundu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle üyeler ile yardım kampanyası başlattı.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Av. Oğuz Özdemir yaptığı yazılı açıklamada,  “6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler nedeniyle milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü felaketten muhafaza etsin, milletimizin başı sağ olsun. Üyelerimiz ile beraber Merkezi Kahramanmaraş ili olan ve 10 ili de  kapsayan depremler sebebiyle MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak, MÜSİAD Genel Merkez koordinasyonunda çalışma başlattık.  MÜSİAD Eskişehir Şubesi yönetimi ve üyelerimiz ile beraber depremden zarar gören vatandaşların acılarını paylaştıklarını belirtti. Üyelerimiz ile birlikte depremzedeler için maddi manevi her türlü yardımda bulunacaklarını elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını iletti. MÜSİAD Genel Merkez ve Türkiye’deki tüm şubelerde olduğu gibi biz Eskişehir Şubesi olarak da yaşanan acının bir nebze dindirilmesi, yardımları Deprem olan illere gönderilmesi için Tırlara Yükleyerek çıkarttık. Üyelerimiz bizzatmakinaları ve çalışanları ile birlikte deprem bölgelerine giderek arama kurtarma çalışmalarına devam etmekte, mobil yemek araçları ile de deprem bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktadırlar. Yardımları göndermeye devam edeceğiz.  Gün birlik olma günü, beraber yaraları sarma günüdür. Bu soğuk şartlarda yürekleri ısıtmak, her şeye dokunmak için her türlü sorumluluğu almaya hazırız. Her türlü desteği esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyorum.“ dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar