25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASINDAN BAŞKAN KÜPELİ’YE ZİYARET

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Başkanı Nezihe Hanecioğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Hanecioğlu, oda olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Hanecioğlu, kurumlar arası ilişkileri güçlendirerek, şehrin gelişimine katkı sağlamak istediklerini, Eskişehir OSB ile debirliğine hazır olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nezihe Hanecioğlu ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Eskişehir OSB olarak, sanayinin ve şehrin kalkınması adına ortak akılla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Nadir Küpeli, kurumlar arası diyaloğun çok önemli olduğunu söyledi. Her bir kurumun çok değerli olduğunu belirten Küpeli, Makine Mühendisleri Odası ile de her zamanbirliği içerisinde olacaklarını aktardı.

 

 

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekonomi Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar