4 Mayıs 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir’de Büyüklerimize Vefa Zamanı Projesi Kapsamında Eğitim Semineri Düzenlendi

Eskişehir İl Müftülüğü, Büyüklerimize Vefa Zamanı projesi kapsamında manevi danışmanlara ve oluşturulan genç timlere yönelik eğitim semineri düzenledi. Programa yoğun ilgi gösterildi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Aytekin Akçın yaptı. Akçin, konuşmasında “Yaşlılarımız, hayatlarının büyük bir kısmını bu topluma emek vererek, özveriyle katkıda bulunarak geçiriyorlar. Onların tecrübeleri, bilgileri ve birikimleri bizim için paha biçilemez bir hazinedir. Ahde vefası yüksek bir toplum olarak bizlere, onlara saygı duymak, sevgi göstermek ve onların yanında olmak düşer.

Seminerde şu başlıklar altında sunumlar yapıldı:

• Yaşlılık Psikolojisi: Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Meltem Usta tarafından sunuldu.

• Yaşlılarla İletişimde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar: Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Rehber Öğretmeni Harun Akmansoy tarafından sunuldu.

• Yaşlılara Hürmet ve Yaşlı Hakları: Eskişehir İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı İsmail Kaymak tarafından sunuldu.

Seminerin sonunda İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan yaptığı konuşmada, yaşlıların hayatımızdaki yeri ve dinimizce önemine değindi. Erdoğan, seminere katılan manevi danışmanlara ve gençlere teşekkür ederek, saha çalışmalarında kendilerine faydalı olacağını umduğunu söyledi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar