27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

2024 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle erkek din görevlileri arasında "19.Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile kadın din görevlileri arasında "9. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışması münasebetiyle erkek din görevlileri ile kadın din görevlileri arasında  düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasının birincileri belli oldu.

Tepebaşı İlçe Müftülüğü konferans salonunda yapılan yarışma neticesinde ,erkek din görevlileri arasında  Kur'an-ı Kerimi  Güzel Okuma Yarışmasında Çukurhisar Eski Camii imam-hatibi İsmail KARTAL, kadın din görevlileri arasında  ise Sahibul-Vefa Kur’an Kursu Öğreticisi Hamide ARSLAN birinci oldu. Yarışma sonunda kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü ve komisyon başkanı  Gafur YILDIRIM, yarışmaya katılan personele teşekkür ederek, İl finalinde yarışacak yarışmacılara tavsiyelerde bulundu.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar