27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Diyanet Journal’ın 5. Sayısı okurla buluştu

Diyanet İşleri Başkanlığının ilk İngilizce dergisi olan Diyanet Journal'ın 5. Sayısı okurla buluştu.

İslam’ın hak ve adalet anlayışı, Peygamber Efendimizin (sas) çağlar üstü örnekliği ve üstün ahlaki vasıflarının ele alınmasının yanı sıra Kur’an-ı Kerim ve sünnetin rehberliğinde İslam’ın doğru bir şekilde anlatılması ve İslam hakkındaki yanlış bilgi ve algıların bertaraf edilmesini amaçlayan dergi, 5. Sayısıyla okurların karşısına çıktı.

"Modern Dünyada Değerlerimizle Var Olmak" başlığı ile yayınlanan bu sayıda insanın fıtratını muhafaza etmesi ve onu bozacak her türlü etkenden uzak durması gerektiğini ifade eden Dr. Hüseyin Arı, "Fıtratın ve Aile Yapısının Tahribatı: Cinsiyetsizleştirme İdeolojisi" başlıklı yazısını kaleme aldı. Seracettin Yıldız, "Dijital Çağ ve Kripto Para" başlıklı yazısı ile "Yarının Dünyası" köşesinde yer aldı.  Savaş Ş. Barkçin ise Müslüman bireylerin günümüz dünyasında değerleriyle nasıl var olması gerektiğine dair gerçekleştirilen söyleşinin konuğu oldu.

Diyanet Journal Okumak İçin Tıklayınız>>>

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar