20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sucuk Festivalinde Geri Sayım

Sivrihisar Belediyesi tarafından gerçekleşecek sucuk festivaline sayılı günler kaldı.

Geleneksel olarak her yıl yapılan “Sivrihisar Sucuk Festivali” 5 Şubat Pazar günü Saat:11.00’de başlayacak.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, etkinlik programı ile ilgili şu bilgiler verildi:

“Mangalda Sucuk Ekmek İkramı, ZARA Konseri, Özgür Can ÇOBAN Konseri, ZARA ve Özgür Can ÇOBAN Düeti, Radyo D’nin sevilen ismi Hilal ÖZGANİ Sunumuyla; Sahne Etkinlikleri, Yarışmalar ve DJ Performans, Çocuk Oyun Alanları ve Animatörler, Yöresel Lezzetler Stantları, Festival Lezzetleri Stantları, Doğal Köy Ürünleri Stantları, El Sanatları, Workshoplar ve Hediyelik Eşya Stantları”

 Sivrihisar açık hava heykel müzesi alanında gerçekleşecek festival için Eskişehir’den saat 10.00’da Atatürk lisesi, Özdilek AVM ve Atatürk bulvarı büyük Migros önünden araçlar kalkacak.  

400 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Sivrihisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali için hazırlıklar başladı. Bu seneki hedeflerinin 350, 400 bin ziyaretçi ağırlamak olduğunu söyleyen Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, geçen sene 6 ton civarı sucuk dağıtımı yaptıklarını dile getirdi.

SİVRİHİSAR’IN ADINI REKORLAR KİTABINA YAZDIRDIĞIMIZ DEV TAVADA SUCUKLU YUMURTA YAPIYORUZ !

“Dünyanın En Büyük Sucuklu Yumurtasını” yaparak Sivrihisar’ın adını rekorlar kitabına yazdırdığımız “Dev Tavada” bu sene de sizler için Sucuklu Yumurta yapıyoruz. 5 Şubat’ta Muhteşem görsel ve lezzet şölenimize ortak olmaya davetlisiniz.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar