26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Küçük Prens Çocuk Tiyatrosu Özdilek Eskişehir’de

Özdilek Eskişehir’ de Yarıyıl Eğlenceleri Devam Ediyor 

Özdilek Eskişehir, yarıyıl tatilinde çocukların motivasyonlarını arttırmak amacıyla ve eğlenceli bir hafta sonu geçirmeleri için Küçük Prens isimli çocuk tiyatrosunu gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü çocuk kitaplarından olan Küçük Prens, tiyatro gösterisiyle Özdilek Eskişehir'de çocuklarla buluştu. Çocuklar tarafından çok sevilen kahramanlar arasında yer alan ”Küçük Prens”, tiyatrosunda hem çocuklar hem aileler gezegenler arası yolculuk yaşadılar. Özdilek Eskişehir’de unutulmaz bir yarıyıl tatili yaşayan çocuklar, gösteri sonunda sevdikleri çizgi kahramanları ile fotoğraf çektirdiler.

Yarıyıl tatilinde çocuklar Özdilek Eskişehir’de eğlenmeye devam edecek. 4 – 5 Şubat Sahnenin Yıldızı Sensin etkinliği gerçekleştirilecek. 14.00 – 17.00 seanslarında gerçekleşecek heyecan dolu gösteriye tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek. Yarıyıl tatilinde eğlencenin adresi yine Özdilek Eskişehir olmaya devam edecek.

 

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar