26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden “Yarı Zamanlı Programı Dönem Sonu Konseri”

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı “Yarı Zamanlı Programı Dönem Sonu Konseri” Koral Çalgan Salonu’nda müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Yarı Zamanlı programda eğitim alan öğrencilerin sahne aldığı ve iki gün süren konserde yaylı çalgılar, üflemeli çalgılar, vurmalı çalgılar, piyano, gitar, arp bölümü ve çocuk korosu yer aldı.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları Prof. Özlem Sümer, Doç. Esra Berkman, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Kemalbay Eren, Dr. Öğr. Üyesi Esra Kınıklı Snapper, Dr. Öğr. Üyesi Sevgünur Kılıç ve Öğr. Gör. Özge Güncan gerçekleştirilen konser yoğun ilgiyle karşılandı.

S.Suzuki, J.S.Bach, J. Hayden, L. Mozart ve F. Chopin gibi eserlerin seslendirildiği konserde Anadolu Üniversitesi Yarı Zamanlı Çocuk Korosu da sahne aldı.

Muhabir: Selin Kaplan - Nilay Köse

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar