29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Masallar diyarının kapıları sömestirde Espark AVM’de açılacak

Masallar, çocukların hayal dünyasını zenginleştiren onlara ayrı bir dünyanın kapılarını açacak yolculuğa çıkarıyor. Çocukların gelişimine, farkındalık kazanmasına ve gözleme yeteneğine katkıda bulunan masallar,

 

30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark AVM’de minik ziyaretçilerle buluşacak. İlter Baturay’ın anlatacağı masallarla çocuklar yedi gün boyunca birbirinden farklı ve büyülü dünyalarda zaman geçirebilecek.

Eskişehir’in buluşma noktası Espark AVM, sömestire özel minik ziyaretçileri için 7 günde 7 masal etkinliği gerçekleştiriyor. Çocuklar, anlatıcı İlter Baturay eşliğinde her bir masalla ayrı bir dünyanın kapılarını aralayarak o diyara yolculuk edecek.

30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasına Espark AVM, çocukların büyülü diyarlara geçeceği bir kapı aralayacak. Çocuklar zemin kat etkinlik alanında yedi gün boyunca La Fontaine masallarından 1001 gece masallarına, Keloğlan masallarından Andersen’den masallara, Anadolu masallarından klasiklere kadar çok geniş yelpazede 23 farklı masal dinleyerek 23 farklı dünyayı keşfedebilecek. Bu keşif sırasında anlatıcı İlter Baturay ise minik ziyaretçilere eşlik edecek. 16.00 ve 18.00 olmak üzere iki seansta gerçekleşecek masal etkinliği, 40 dakika sürecek. 4 yaşın üzerindeki ziyaretçiler, masal dinletisine hiçbir ücret ödemeden katılabilecek. Kayıt yaptırmanın zorunlu olduğu ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu bu etkinlikte, kayıtlar seanslar başlamadan yarım saat öncesinden yaptırılabilecek.  

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar