19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TÜGVA Kültür Etkinlikleri İle Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Türkiye Gençlik Vakfı Eskişehir İl Temsilciliği tarafından 'Hû Dönüşü' konulu konferans, Op. Dr. Salih Selman'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

Konferansa Protokol, çok sayıda öğrenci ve misafirler katılım sağladı.  Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, TÜGVA İl Temsilcisi Ramazan Anıl'ın açılış konuşması ve Op. Dr. Salih Selman'ın konferansı ile devam etti.Anıl, Vakıf bünyesinde devam eden icathane robotik kodlama atölyesi,vakıf okulu, kitap kurdu kitap okuma etkinlikleri çeşitli dersler ve değerler eğitimi konularında binlerce gencin faaliyetlerden yaralandığına dikkat çekti.  'Hû Dönüşü' konferansında konuşmasına Gençlerin kendilerini ilmî yönden geliştirmelerini, Kitap okuma tavsiyelerini ifade ederek başlayan Selman, hayatından anılar paylaşarakhayatında yaşadığı ilginç durumları anlattı.

Çalışmanın oldukça kıymetli olduğunu aktaran ve gençlerimizin ancak çalışarak başarılı olabileceğine işaret eden Selman konuşmasında kıssalara da yer vererek sunumunu soru cevap etkinliğinin ardından sonlandırdı. Program sonunda Tügva il Temsilcisi Ramazan Anıl'ın Op.Dr. Salih Selman'a  hediye takdim edildi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar