28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Albaraka Türk’ün destekleriyle Dünyanın İlk Özel Sinemacıları projesi hayata geçti

Katılım bankacılığı sektörünün öncüsü Albaraka Türk, sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Banka, bir ilke imza atarak Derince Belediyesi’nin ev sahipliği ile Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinin Yeşilçam canlandırmalarıyla hazırlanan Hayallerin Ötesinde filmi vesilesiyle bir etkinlik düzenledi. Çocuk Sinema Okulu Kurucusu Emre Turanlı öncülüğündeki projeyle özel bireylere destek olunması ve bu konudaki toplumsal farkındalığın artırılması hedefleniyor.

Albaraka Türk ana sponsorluğunda Derince Belediyesi ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen projeyle dünyada bir ilke imza atıldı. 2 Aralık 2022’de Derince Belediyesi Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, hayal sahibi özel bireylerin Yeşilçam canlandırmalarıyla hazırlanan Hayallerin Ötesinde filminin gösterimi yapıldı. Proje kapsamında, ilk etapta Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencilerinin Yeşilçam canlandırması gerçekleştirdiği bir film çekildi. Galaya katılanlar, Çocuk Sinema Okulu Kurucusu Emre Turanlı yönetmenliğindeki Hayallerin Ötesinde filminin gösterimini izleme fırsatını yakaladı. Etkinliğe Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de katılım sağladı. 

Albaraka Türk, düzenlediği bu etkinlikle kurumsal sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Dünyanın İlk Özel Sinemacıları projesinin, özel bireylerin sosyal hayata entegrasyonuna destek olması ve bu konu üzerindeki toplumsal bilincin ve farkındalığın gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz, “Albaraka Türk olarak kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki güncel gelişmeleri takip etmenin yanı sıra bu alanda gerçekleştirilen çalışmaları da memnuniyetle karşılıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle hayata geçirilen bu kıymetli projenin, hem özel bireylerin topluma entegrasyonuna hem de bu konudaki toplumsal bilincin gelişimine katkıda bulunmasını temenni ediyorum. Bu anlamlı günde başta film ekibi olmak üzere projeye destek veren Derince Belediyesi’ne, Çocuk Sinema Okulu’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Albaraka Türk olarak sosyal sorumluluk alanına verdiğimiz desteği sürdürmeye ve alandaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.” dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar