20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Anadolu Üniversitesi “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi” ile Sinop’ta sahne aldı

Sinop Valiliği ve Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi”nde Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müzik ve Halk Dansları topluluğu sahne aldı.

Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Anadolu Müzik Grubu; Taner Lekesizgöz şefliğinde koro ve solo olarak seslendirdikleri eserlerle dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Halk Dansları Topluluğu ise “Eskişehir Yöresel Oyunları”, “Kıskanç” ve “Seymen” dans gösterileri ile izleyicilerden tam not aldı.

Program sonunda Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, sergiledikleri performanslardan dolayı Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Topluluğu’na teşekkür ederek Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan İslatince ve Şef Taner Lekesizgöz’e hediye takdim etti.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar