19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ÖZDİLEK ESKİŞEHİR’DE ÇILGIN VİKİNGLER

Özdilek Eskişehir, açıldığı günden bu yana eğlenceli etkinlikleri, kampanyaları ve ferah dizaynı ile Eskişehirlilerin sosyal yaşam alanı oldu.

Özdilek Eskişehir, her hafta sonu farklı etkinlikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 26-27 Kasım tarihlerinde Çılgın Vikingler etkinliğini gerçekleştirdi.

Çılgın Vikingler etkinliğinde, çocuklar Vikingler Köyü’nde Vikinglerin yaşamını öğrendi. Viking kostümlerini giyen çocuklar, boyama atölyesi ve oyun istasyonlarında keyifli vakit geçirdiler. Görselliğin ve şovların olduğu etkinlikte çocuklar çok eğlendi.

3 - 4 Aralık tarihlerinde Minik Doktorlar etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlikte çocuklar acil durumda neler yapacağını, organları ve doktorluk mesleğinin ayrıntılarını öğrenecek. 4-12 yaş grubu çocukların katılabileceği etkinlik, 14:00 – 16:00 – 18:00 saatlerinde başlayacak.  Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte tüm çocuklar doyasıya eğlenecek.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar