16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

MİHALIÇÇIK KENT KONSEYİNDEN TÜKETİCİ HAKLARI VE HAK ARAMA YOLLARI KONFERANSI YAPILDI

Mihalıççık Belediyesi, Mihalıççık Kent Konseyi ve Tüketiciyi Destekleme Derneği işbirliğiyle Mihalıççık Kültürevinde düzenlenen Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları Konferansı yapıldı.

Düzenlenen Konferansa Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven, Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, Tüketiyici Destekleme Derneği İstanbul Şubesi Kurucu Başkanı Kemal Ertuğrul Öztürk, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın Açılış Konuşmasını yapan Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven"de" Mihalıççık Kent Konseyi olarak kurulduğumuz 2 aylık kısa bir süre içerisinde yöremiz insanına faydalı birçok konuya imza attı ve atmaya da devam edecektir.

Bugün yaşamımızda en çok karşımıza çıkan Tüketici Haklarımızı ve Hak Arama yolları hakkında sizleri bilgilendireceğimize umut ediyorum.

Çünkü; Her insan bir Tüketicidir. O nedenle haklarımızı en iyi şekilde öğrenmemiz ve aramamız gerekir" dedi.

Tüketicilerin bilinçli olması ve tüketicilerin haklarından haberdar olarak gerektiğini vurgulayan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, tüketicinin karşılaştığı olası sorunlardan örnekler vererek, bu tür durumlarda tüketicilerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlatarak, Tüketici Hakem Heyetleri ve başvuru yolları hakkında bilgiler vererek izleyenlerden gelen soruları cevapladı.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum"un Büyükşehir Meclis Toplantısı nedeniyle katılamadığı program sonunda Mihalıççık Kent Konseyi Başkanı Salih Güven, Tukdes Genel Başkanı Süleyman Bakal"a Belediye Başkanı Haydar Çorum adına hediye takdim etti.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar