19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ÖZDİLEK’TE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ ÇOCUK TİYATROSU

ÖZDİLEK’TE KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ ÇOCUK TİYATROSU
  • 6 Ağustos 2022 Cumartesi
  • 843 kez okundu

Özdilek Eskişehir, çocuklara özel hafta sonu eğlencelerinden biri olan Kırmızı Başlıklı Kız isimli tiyatro gösterisiyle çocukları eğlendirdi.

Kırmızı Başlıklı Kız hikayesini farklı bir bakış açısıyla anlatan tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı. Tiyatroyu büyük bir keyif ile izleyen çocuklar, tiyatro boyunca her anı heyecan ile takip edip unutulmaz anlar yaşadı.

Tiyatro gösterimi sonunda tiyatroyu izleyen minik misafirler sahneye gelerek masal karakterleri ile müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Eğlenceli anlara sahne olan etkinlik toplu halde çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Özdilek Eskişehir’de 13-14 Ağustos tarihlerinde Kurbağa Prens isimli çocuk tiyatrosu ile eğlence kaldığı yerden devam edecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek tiyatro gösterisi 14.00 ve 17.00 saatlerinde başlayacak.

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar