29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Emek Şiir Ödülü’nün başvuru süresi 15 Ekim’e uzatıldı

Emek Şiir Ödülü’nün başvuru süresi 15 Ekim’e uzatıldı
  • 3 Ağustos 2022 Çarşamba
  • 793 kez okundu

Odunpazarı Belediyesi ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES)Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Emek Şiir Ödülü’nün başvuru süresi, 15 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar uzatıldı. Ulusal çapta gerçekleştirilen şiir ödülünün seçici kurulunda SES Eskişehir Şubesi Eş Başkanı Birtürk Özkavak, Rahmi Emeç, Betül Dünder, Ömer Asaf Tosun, Emel İrtem, Betül Tarıman ve Eylem Lodos yer alıyor.

Sağlık emekçileri adına düzenlenen ödüle, daha önce ödül almamış, yayımlanmaya hazır kitap bütünlüğündeki dosyalar katılabilecek. Kitap oylumunda olmayan dosyalar değerlendirmeye alınmazken, gönderilen yayıma hazır dosyalarda çağdaş bir dünya ve şiir görüşü, şiirin gerektirdiği estetik ve dil bilinci temel ölçüt olacak. Ödüle katılacak yayıma hazır dosyalar, yedi nüsha halinde ayrı bir zarfta kısa özgeçmiş ve iletişim adresiyle birlikte, Dr. Birtürk Özkavak adına 71 Evler Mahallesi Dolunay Sokak No: 98 (71 Evler Aile Sağlığı Merkezi) Odunpazarı/ Eskişehir adresine gönderilecek. Kargodan dolayı oluşacak aksaklıklardan ödül komitesi sorumlu olmayacak. Ödül bir kişiye verilecek ve bölüştürülmeyecek. Katılan dosyalar sahiplerine geri gönderilmeyecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 EKİM CUMA GÜNÜ

Ödülün son başvuru tarihi 15 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar uzatılırken, kazanan eser Odunpazarı Belediyesi’nin anlaşması olan yayınevi tarafından 1000 adet basılacak ve eser sahibine 100 adedi telif olarak verilecek. Ödül töreni ve yeri ile ilgili açıklamalar ise ayrı bir basın bülteniyle bildirilecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 505 488 24 39 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir. Şiir ödülünün şartnamesine ulaşmak isteyenler, Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesinden (https://odunpazari.bel.tr/guncel/duyurular/emek-siir-odulu-sartnamesi) ulaşabilir.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar