29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

“Genç Cam Sanatçıları Sergisi” Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi’nde açıldı

Eskişehir, sanata ve sanatçılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sanatseverleri birbirinden özel sergilerle buluşturan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, genç cam sanatçılarının oluşturduğu sergi ile sanatseverleri 10 Ağustos’a kadar ağırlayacak.

Cam sanatçıları Ayşenur Sarı, Burcu Çetinkaya, Deniz Demir, Deniz Küçükballılar, İbrahim Efe Üstün, Oraltay Canıtez, Özlem Varal, Pınar Demirel, Sena Yazıcı, Sevgi Taner ve Simge Kayalı’nın birbirinden güzel eserlerinden oluşan “Genç Cam Sanatçıları Sergisi” yoğun bir katılımla açıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi’nde yapılan açılışa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuray Akçasoy, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, belediye bürokratları ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Genç sanatçıları kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nuray Akçasoy, Eskişehir’in sanata ve sanatçıya olan desteğinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da genç sanatçıları tebrik ederek Eskişehir’in bir sanat şehri olduğuna vurgu yaptı.

Açılış konuşmaları sonrası sergi izlenime sunuldu. Genç sanatçılar, sanata verdiği değer nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler. 

Açılışı yapılan Genç Cam Sanatçıları Sergisi, tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi’nde 10 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar